Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2016

ΛΕΣΧΗ ΑΝΑΓΝΩΣΗΣ ΕΦΗΒΩΝ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΒΙΒΛΙΟΘΗΚΗ ΚΙΛΚΙΣ

Με ιδιαίτερη χαρά σας επικοινωνώ δελτίο τύπου της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς που αφορά στην εθελοντική προσφορά καθηγητριών της πόλης μας να δημιουργήσουν και να λειτουργήσουν Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων! Η Λέσχη Ανάγνωσης είναι ουσιαστικά μια παρέα ατόμων που έχουν συμφωνήσει να συναντιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα (συνήθως μία φορά τον μήνα) και να συζητούν για βιβλία που αποφάσισαν από κοινού να διαβάσουν.
Σκοπός της η ανάπτυξη της φιλαναγνωσίας, η καλλιέργεια και διατήρηση της επαφής των εφήβων με το εξωσχολικό βιβλίο, η ευχάριστη και δημιουργική τους απασχόληση!
                                                       
Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς σε συνεργασία με εθελοντές εκπαιδευτικούς ξεκινά φέτος την λειτουργία λέσχης ανάγνωσης για μαθητές Γυμνασίου. 
Είσαι μαθητής Γυμνασίου και σου αρέσει το διάβασμα εξωσχολικών βιβλίων; Θέλεις να συζητάς για βιβλία που διάβασες;Ενδιαφέρεσαι να γνωρίσεις και άλλα άτομα της ηλικίας σου που έχουν τα ίδια ενδιαφέροντα; Έλα και εσύ στην παρέα μας, στη Λέσχη Ανάγνωσης Εφήβων που ξεκινά φέτος στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Κιλκίς.
Οι συναντήσεις θα πραγματοποιούνται μια φορά το μήνα στο αναγνωστήριο της βιβλιοθήκης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μέχρι την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2016 τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης.
Πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής τις ώρες λειτουργίας της βιβλιοθήκης. (Δευτέρα, Τρίτη, Πέμπτη και Παρασκευή 8:00-15:15, Τετάρτη 11:00-19:00) Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2341076338, Ιστοσελίδα: vivl-kilkis.kil.sch.gr, Email: vivlkilk@sch.gr, Facebook: www.facebook.com/LibraryKilkis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου